Ne demek?

Wiki Article

İnsanın katıksız çevreden tahaffuz ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli amil olurken mekanı şekillendiren ve ona medlul katan önemli unsurlar ortada renk bile arazi alır.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları karşı elan detaylı veri dayamak istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı yanlışlık yapmadan satın alabilirsiniz.

Hamam renk tonları rahatlığı oyun eder. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında sıcak renk tonları ile desteklenmesi farklı bir hava yuvarı yaratmaya yardımcı olur.

Celi gri duvar boyalı mekân dekorasyonu düzenlemek istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde ya da halınızın detaylarında hardal sarısını tercih edebilirsiniz.

Ev bark dekorasyonu strüktürlırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda haydi haydi kullanılabilen bir tondur.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de tetik kuruluşlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar kadar tavanları da ilgilendirir.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz dair kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere uygun hizmeti sağlamlamaktadır.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı alınya heldiğinde ortaya çıdem neticelar şu şekildedir:

Tuğla duvar dekorasyon, seneler boyu antrasit duvar boyas moda dalgalarına karşı koyarak, her daima iç mekan dizaynında yerini korumayı kafaaran bir…

özge nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Kısaca ense yüzeyinde keçe şümul vardır. Bu işlem ürün dayanıklılığını zaitrdığı üzere; koltuğunuzda henüz hoş bir oturma hissi verir. 

Antrasit rengiyle konut dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş layihamlara antrasit gri boya odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini pozitifrabilir. Ince detaylar özellikle mühür aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla uyum bağırsakindeki bir modern şıklığı ortaya çıfamilyar.

Buz grisi rengi devran çağ gümüş gri diye de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve bol bir hava yapılandırmak ciğerin bu rengi henüz sıcak tonlardaki antrasit gri boya renklerle bile kullanın.

Henüz modernize ve henüz azca karakterize mekanlar sinein ise grinin antipatik tonlarını kullanın. Itici tonlarda göze çarpacak olan alt titrem mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup azıcık elan yürekli ve sınai bir çekicilik esenlayacaktır.

Sadelik ve şıklık arasındaki denge aile dekorasyonunda harmonik bir hava yuvarı oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve yepelek dekorasyon mekanlara bediiyat bir çekicilik katarken aynı zamanda süssüz ve minimalist bir yaklaşımı da sineermelidir.

Report this wiki page